Yoga

Hier kan je lezen hoe de verschillende vormen van yoga werken. Natuurlijk is er maar één manier om erachter te komen wat bij jou past en dat is de sprong wagen en meedoen.
De kennismakingskaart die we aanbieden is een hele goede manier om onbeperkt te proeven van alle vormen die wij te bieden hebben. Een prachtig begin van je weekend of een fijne break in je week.

Yoga Centrum Veenendaal is onderdeel van Sportschool van der Velde. De lessen worden verzorgd door drie Yoga docenten: Mar van der Velde, Leneke van der Velde en Gisela Schadel.

De meeste Yoga lessen bij Yoga Centrum Veenendaal zijn gericht op ‘slowing-down’. Denk hierbij aan ademen, ontspannen en genieten van de ervaring(en) in je lijf. We noemen de lessen ook wel Mindful Yoga. Ook de fysiekere varianten zijn erg fijn om te doen!

Een hele bijzondere vorm van yoga is Aerial Yoga. Gedragen en gesteund door het doek, de hangmat, word je uitgedaagd en is het heerlijk ontspannen. Deze vorm wordt alleen in cursus verband gegeven.

Neem contact met me op voor een intake gesprek.

Voor senioren wordt les gegeven op dinsdag middag.

Yoga vormt je lijf: je wordt soepeler en vitaler en dat komt de gezondheid zeer ten goede. Het gaat nooit om de perfecte houding, het gaat om met aandacht aanwezig zijn, de adem weer vrij en natuurlijk te laten stromen en te genieten van het moment.