Yoga

Hier kan je lezen hoe de verschillende vormen van yoga werken. Natuurlijk is er maar één manier om erachter te komen wat bij jou past en dat is de sprong wagen en meedoen.
De 90 daagse die we aanbieden is een hele goede manier om onbeperkt te proeven van alle vormen die wij te bieden hebben.

Yoga Centrum Veenendaal is onderdeel van Sportschool van der Velde. De lessen worden verzorgd door drie Yoga docenten: Mar van der Velde, Leneke van der Velde en Gisela Schadel. Wij bieden een 90 daagse waarin je rustig uit kan proberen welke les het best bij jou past. Een prachtig begin van je weekend of een fijne break in je week.

De meeste Yoga lessen bij Yoga Centrum Veenendaal zijn gericht op ‘slowing-down’. Denk hierbij aan ademen, ontspannen en genieten van de ervaring(en) in je lijf. We noemen de lessen ook wel Mindful Yoga.
Maar ook voor de fysiekere varianten zoals Hatha Yoga en Vinyasa (Flow) kan je bij ons goed terecht.

Een hele bijzondere vorm van yoga is Aerial Yoga.
Gedragen en gesteund door het doek, de hangmat, word je uitgedaagd en is het heerlijk ontspannen. Deze vorm wordt alleen in cursus verband gegeven.

Neem contact met me op voor een intake gesprek.
Voor senioren wordt les gegeven op dinsdag middag.

Yoga vormt je lijf: je wordt soepeler en vitaler en dat komt de gezondheid zeer ten goede. Er zijn geen beginners of gevorderden klassen. Onze mindful lessen bestaan uit simpele basis houdingen die helpen om spanningen los te laten en je even uit de hectiek van het leven terug te trekken om weer te zien wat werkelijk van belang is voor jou. Het gaat nooit om de perfecte houding, het gaat om met aandacht aanwezig zijn en te genieten van het moment.

Il wil graag meer informatie

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.