Blogs

Als we elkaar straks in real life weer ontmoeten…

Normaal gesproken werk ik naar een vakantie toe. En dan nog sta ik de eerste dagen ‘aan’. Loslaten is lastig. Dus we weten dat het hier pas na dag drie gezellig wordt. Nu, met deze gedwongen vrijheid voel ik me onrustig en heel erg verantwoordelijk voor alle mensen die normaal bij me op de mat zitten.

Het valt me op dat iedereen de gewone dingen door wil laten gaan. Sportlessen worden gefilmd vanuit woonkamers en ook ik heb al een Nidra sessie doorgestuurd. Het voelt nogal naakt om deze kant van mezelf op internet te zetten. Uit de beslotenheid van het samenzijn en de interactie.

Toch ga ik het proberen. Yoga lessen zijn er te over op het world wide web, leuke lessen met leuke docenten. Yoga tv geeft nu twee weken gratis toegang tot alle lessen. Ik denk niet dat ik daar veel aan toe kan voegen. Maar ik ga op mijn manier aan het werk en contact houden met wie dat wil.

Lessen die je met je ogen dicht kunt volgen zodat je niet met de krampen in je nek naar een scherm hoeft te kijken (wat ik persoonlijk heel vervelend vind). Laten we in contact blijven als daar behoefte aan is. Ik ben bereikbaar via WhatsApp

Lieve mensen wat een feest als we elkaar straks in real life weer ontmoeten. Probeer ondertussen maar mee te bewegen. Veranderingen zijn nooit makkelijk maar we weten nog niet wat het ons brengt.

Dikke knuffel en meer berichten volgen hoor!

Misschien wel meer dan je lief ik zodra ik de juiste knoppen weet te vinden.
Liefs!
Leneke

Schrijf een reactie.